Sztuczny pływający pellet

Home Forums KUCHNIA KARPIOWA Przynęty Sztuczny pływający pellet

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Redakcja
    Keymaster

Cześć wszystkim 🙂
    Na ostatniej zasiadce miałem okazje testować sztuczny pellet pływający od Enterprise Tackle. Jest to angielska firma i jak wiadomo karpiarstwo jest dosyć dobrze rozwinięte w UK stwierdziłem że spróbuje tego dziwactwa 🙂
    Wszystko było by super gdyby nie okazało się że sztuczny pellet który zamówiłem okazał się pelletem pustym w środku myślałem że to pomyłka ale faktycznie taki zamówiłem 🙂
    Występują dwa rodzaje tego pelletu od Enterprise Tackle jasny o nazwie Carp Pellets i ciemniejszy Halibutt Pellets.
    Zacząłem szukać instrukcji i pomimo mojego koślawego angielskiego okazało się że do środka tego pelletu należy włożyć pastę pelletową, zanętę bądź inny mniejszy pellet, a osłonka ma chronić go przed drobnicą.
    Do swojego pelletu włożyłem pastę którą zwykle oblepiam ciężarek, ku mojemu zaskoczeniu a zwykle sceptycznie jestem nastawiony na takie wynalazki.
    Pierwsze pipsnięcie pojawiło się po 40 minutach a po nie całej godzinie na macie wylądowała piękna czwóreczka 🙂
    W ciągu całego dnia wyholowałem na sztuczny pellet pusty w środku 5 karpi z czego największy miał 7.5 kg (ta sztuka była na mix pelletów ciemny i jasny a w środku pasta)
    Polecam każdemu sztuczny pellet super sprawa 🙂 Dobrze trzyma pastę która powoli i skutecznie wabi ryby w nasze łowisko !

Redakcja
    Keymaster

dobra opcja, gdzie zamawiałeś te cacka ?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

NAJNOWSZE WPISY

NAJPOPULARNIEJSZE