Flavory karpiowe
Home › Forums › KUCHNIA KARPIOWA › Zalewy płynne › Flavory karpiowe
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 9 years, 6 months ago by Redakcja.
Viewing 1 post (of 1 total)
-
AuthorPosts
-
lis 11, 2014 at 22:01 #10290RedakcjaKeymaster
Co to są flavoury?
Flavoury to silnie skoncentrowane atraktory zapachowe służące do aromatyzowania ciasta z którego będziemy robić kulki proteinowe. Ich skład jest tak dobrany, aby podczas gotowania straty zapachu były jak najmniejsze. Podczas robienia kulek radzę przestrzegać dawkowania według etykiety gdyż w tym przypadku za dużo nie znaczy lepiej.
Flavoury występują w każdej gamie zapachowej zaczynając od owocowych (banan, ananas, konopia), a kończąc na zapach zwierzęcych (ryba, halibut, ochotka). -
AuthorPosts
Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.